Karianne, KOOS Service Design -Amsterdam- 12-09-2019

Hi Luuk, Wat was het eten lekker! We hebben met zijn allen zo genoten van de Pintxo’s de soep en de burrito. Ik vond het fantastisch! Meerdere mensen vroegen naar je info, visitekaartje meegeven!

Dank voor je goede zorgen. Mag ik je een volgende keer weer vragen?

Hartelijke groet

Fun Fact: vegan en íets vegetarisch gecaterd #thefutureisnow
Pintxo heeft bij ons thuis de catering voor een (groot) verjaardagsfeest verzorgd. Ik ben zelf geen principiële vegetariër maar de fantastische Pintxo’s van Luuk hebben iedereen echt aangenaam verrast! Echt heel smakelijk en prachtig om te zien. (Ik had nog een lading bitterballen in de vriezer gegooid voor wie nog honger had later op de avond, maar die zijn we gewoon vergeten) Luuk en Ralph bedankt, ook voor de super gezellige en mooi verzorgde bediening!
— - Gelder & Annejes (29 oktober '18, Amsterdam)
Luuk heeft met veel zorg de catering van ons huwelijk op zich genomen. Zijn persoonlijke aanpak en gedegen voorbereiding hebben ons het gevoel gegeven dit gedeelte van de organisatie volledig aan hem over te kunnen laten. Hij heeft ons vertrouwen meer dan waar gemaakt! Bovendien had hij goede tips en leuke ideeën voor de culinaire invulling van deze dag. Zijn befaamde pintxo’s vielen bij iedereen in de smaak en het heerlijke diner is voor 120 man ogenschijnlijk zonder moeite uitgeserveerd. Hij heeft een groot gedeelte van de organisatie op zich genomen en daarmee een fantastische bijdrage geleverd aan onze bijzondere dag.
Heel veel dank!
— Hans & Carolien (Huwlijk ´De Duif´ Amsterdam 30 jan 2016)
Op 21 november jl. heeft Luuk bij ons de catering verzorgd voor de verjaardag van mijzelf en mijn moeder. Het was een groot succes en dat kwam voor een groot deel door jou Luuk! De hapjes waren heerlijk en je geeft als je binnenkomt meteen een gevoel van: het komt helemaal goed! En dat kwam het ook. Alle vijftig gasten waren zeer over je te spreken. Dank voor de goede zorgen en wellicht (zeker weten) tot een volgende keer!
— Groetjes van Claire en Marlies, Blaricum
We hebben genoten van de gerechten en wat waren de pintxo’s heerlijk. Zag er allemaal super verzorgd uit!

Lobke Zwager - Young Capital
— Bijeenkomst CEO´s van de toekomst , Hoofddorp
We zijn heel erg tevreden en ook hebben wij alleen maar enthousiaste reacties gehad; op het lekkere eten als op de sfeer tijdens de borrel.. Zeker voor herhaling vatbaar.
— Opening, 60 personen
Het was echt fantastisch! We waren diep onder de indruk van hoe mooi Pintxo alles versierd had, hoe heerlijk de pinxtos en drankjes waren (voor zover we tijd hadden daar van te proeven), en vooral hoe enorm relaxed we alles konden beleven.
— Trouwfeest, 170 personen
Ik heb alleen maar leuke reacties gekregen over het eten. Verrassend, heerlijk, goed verzorgd.
— Verjaardag, 30 personen
Dank je wel. Het was helemaal super! Ik zal in de toekomst zeker weer eens aan Pintxo denken.
— Verjaardag, 20 personen